In timpul procedurii epilarii fetei cu laser, radacinile parului situat sub piele, in zona prevazuta pentru procedura, se distrug datorita unui impuls scurt de laser.

Prin absorbtia pielii razei laserului energia iluminarii se transforma in energia termica. Actiunea de aceasta energie termica (caldura) si a fondat un efect fiziologic de laser.

  • Prioritatile
  • Eficienta (milisecunde)
  • Selectivitate (afecteaza numai celule pigmentate)
  • Fara durere
  • Posibilitatea efectuarii procedurii in zonele sensibile (axile, bikini)
  • Coeficient inalt de indepartarea parului dintr-o singura procedura

 

Rezultate

Vizibil imediat dupa efectuarea procedurii.

Cele mai sensibil este parul in faza initiala de dezvoltare; parul indepartat in faza de crestere, poate sa creasca din nou. Ca urmare, pentru eliminarea completa a parului se efectuiaza mai multe sesiuni. Poate provoca eritem, care dispare pe sine.

Dupa indepartarea parului cu laser pielea devine mai sensibila la lumina, astfel incat pentru a evita nedorita pigmentare bronzul este interzis in termen de 1-2 saptamani, si apoi pentru o perioada de minim 2 saptamani, trebuie sa utilizati creme sau lotiuni pentru protectie solara a pielii.

 

Epilare definitivabuzeisuperioare 

 Parul nedorit pe buza superioara la femei dese ori constitue o problema de ordin estetic. Parul destul de vizibil poate fi pe buza superioara la virsta de pubertate la fete tinere, in plus, problema apare adesea cu varsta, din cauza modificărilor hormonale din organism. Inainte de o sesiune de indepartarea parului cu laser pe buza superioara medicul evalueaza tip de culoare a parului si de piele. Bazat pe particularitatile pacientului selecteaza modul de operare optim de laser.

Zona buzei superioare este una sensibila si in timpul procedurii de epilare cu laser, pacientul poate avea o senzatie de usoara arsura sau furnicaturi. Pentru a reduce senzatiile neplacute cu 30-60 min inainte de procedura de epilare cu laser pe buza superioara se aplica crema speciala anestezica.

Sub influenta Laser Flash bulbi de par se distrg, si parul inceteaza sa creasca.

La sfirsitul procesului de epilare cu laser a buzei superioare, pe piele se aplica crema linistitoare. In primele zile pote fi observata usoara iritatie in zona epilata, aceasta este o reactie normala a pielii. Ingrijirea a pielii dupa epilarea cu laser a buzei superioare este simpla in primele 1-2 zile aplicati gel special de vindecare.

Totodata, in timpul de o luna, cand iesiti in soare, trebuie sa utilizati crema de protectie solara cu un grad ridicat.